Wednesday, January 9, 2013

Hati resah gelisah

hari ni hati rasa tk sedap je tak tau lah kenapa.....but berharap sgt tak de apa2 yg berlaku....dugaan demi dugaan datang melanda but mkg Allah SWT sedang menguji keluarga ku....Alhamdulillah ujian bermakna Allah masih sayangkan keluarga aku.....cuma aku berdoa supaya tabahkan hati ku dan suamiku utk menempuh ujian ini.....btw lagi 2 hari je aku akan terbang ke malaysia. actually ada urusan sikit sambil cuci2 mata le hehehehheheh but sekejap je....mkg sambut birthday kat sana juga kot hihiiihhi dah 4 tahun tak sambut birhtday kat malaysia...doakan supaya everything berlancar dan kami selamat pergi dan pulang ye....love u...

No comments:

Post a Comment